dimarts, 18 de gener del 2011

Canvi de seient

Ja fa uns quants mesos vaig canviar el seient de dues places per el seient individual davanter, la parrilla i el seien del darrera, que va sobre la parrilla. Aquest model portava originalment aquest seient individual i la parrilla, sobre la que s'instal·lava el seien del passatger.

Us deixo unes imatges del resultat:

Només amb davanter i parrilla:


Amb el seient del darrera també incorporat:






Aquest material es fàcil d'aconseguir. Jo el vaig comprar a Harryscooters. La instal·lació del seient del davant no té cap problema, perquè els forats encaixen perfectament. S'ha de tenir en compte que el tirador de l'aire (que encara no tinc) s'acciona amb una palanca que surt del seient. S'ha d'anar en compte de deixar l'extrem del cable de l'estàrter accessible un cop instal·lat el seient.

El seient del darrera encaixa amb la parrilla amb una peça metàl·lica per la part del davant i va collada per un únic cargol per la part del darrera. Aquí podeu observar el seient del darrera, per davant i per darrera, on s'observen els anclatges:





Per tant, cal perforar la parrilla amb una broca per passar el cargol. També ha calgut rebaixar bastant la zona d'encaix de la part del davant per poder ajustar la peça. Un cop tot ajustat el conjunt ha quedat prou sòlid. Aquí podeu observar els detalls de les modificacions de la parrilla:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada